فیلمهای مربوط به فصل اول
بهای سیاره ی ما • چرا چربی بخار بروم را بیرنگ می كند • شعاع اتمی در جدول چگونه تغییر می كند؟ • شناسایی یون آهن (II)و(III) • رسم آرایش الكترونی اتم و یون آهن • روشهای جدید استخراج مس • جوشكاری ریل با واكنش ترمیت • ساخت شیشه رنگی • منابع شیمیایی نیازها و محدودیت ها • عوامل گرمایش جهانی و راه حل آن • نفت، جغرافیا، تاریخ، ت • بروم • واكنش بروم با اتن و كاربرد اتن
|
|
فیلمهای مربوط به فصل دوم
تفاوت دما و گرما
• معرفی سازمان جهانی غذا و كشاورزی(فائو)
• مواد غذایی دارای انرژی هستند
• اندازه گیری انرژی بادام زمینی، بیسكوییت، ماكارونی و .
• آیا می توان با بادكنك آب را بجوش آورد؟
• آزمایش شعله و مدت زمان سوختن روغن، چربی و مواد نفتی
• آنتالپی و واكنش های شیمیایی
• مفهوم انرژی گرمایی
• گرمای واكنش در فشار ثابت (آنتالپی واكنش)
• نحوه كار گرماسنج بمبی
• تغییر دمای آب و خاك در اثر دریافت انرژی خورشید
• قانون هس
• سرعت واكنش
• نمودار غلظت-زمان
• اثر یون آهن (III) بر هیدروژن پراكسید
• ذرات ریزتر سرعت واكنش بیشتری دارند . چرا؟
• ردپای ضایعات غذایی
• كالری ها
• كالری مواد غذایی چقدر است؟
• كالری
• چربی خوب چربی بد
• شناسایی چربی ها و روغن های سیر شده و سیر نشده
• غذاهای ارگانیك
• قهوه ای شدن مواد غذایی واكنش های آنزیمی و غیرآنزیمی
• باربیكیو فیلم های آموزشی پشتیبان كتاب شیمی پایه یازدهم
فیلم های آموزشی پشتیبان كتاب شیمی پایه دوازدهم
واكنش ,انرژی ,های ,چربی ,غذایی ,مواد ,مواد غذایی ,واكنش های ,یون آهن ,مربوط به ,به فصل
درباره این سایت